حالا که با مفهوم پادکست و  تاریخچه پادکست آشنا شدیم، وقتشه که بدونیم مزیت پادکست نسبت به رادیو چیه؟

 

روش‌ ارائه محتوای صوتی

محتوایی که توسط پادکست ارائه میشه on demand است. یعنی چی؟ یعنی وقتی رادیو رو روی موج به خصوصی تنظیم و روشن می‌کنید، رادیو شروع به پخش برنامه‌ به سلیقه برنامه‌ساز می‌کنه و احتمال اینکه انقدر خوش‌شانس باشید که موفق به شنیدن برنامه از ابتدای اون بشید کمه. اما برای گوش دادن پادکست، شما کاملا مختارید که موضوع مورد علاقه‌تون رو از ابتدا یا از هر جای فایل صوتی و هرچند باری که علاقه دارید گوش کنید.

 

عدم نیاز به اینترنت پس از دریافت محتوا

پادکست‌ها عموما در اپلیکیشن‌های مخصوص شنیدن پادکست(پادکچرها) مثل گوگل پادکستس، اپل پادکستس و غیره منتشر می‌شوند و از طریق این اپلیکیشن‌ها می‌تونید آنلاین به پادکست مورد علاقتون گوش کنید و یا حتی دانلود کنید و آفلاین گوش کنید.

 

قابلیت شنیدن در هر زمان و مکان

قابلیت on demand بودن و امکان دانلود فایل‌ها این امکان رو بهتون میده که بتونید در هر زمان و مکانی به پادکست مورد علاقه‌تون گوش کنید. در واقع پادکست 24 ساعت شبانه‌روز و 7 روز هفته در هر جایی که باشید از ترافیک و شلوغی خیابون تا طبیعت و کوهنوردی کنارتونه.

قابلیت شنیدن در هر زمان و مکان

کنترل کامل بر روی پخش محتوا

علاوه بر امکان شنیدن محتوا در هر زمان و مکان، پادکچرها این قابلیت رو در اختبارتون میذارن که سرعت ارائه در فایل صوتی رو تغییر بدید و یا به راحتی فایل را عقب و جلو ببرید.  مثلا اگر یک گوینده به نظر شما کند صحبت می‌کنه با تغییر سرعت پخش می‌تونید با سرعت بیشتری به پادکست گوش کنید و بالعکس.

 

اطلاع از آخرین و جدیدترین محتوای صوتی

اگر مشترک پادکست مورد علاقه‌تون در پادکچرها بشید، انتشار اپیزودهای جدید پادکست به شما اطلاع داده می‌شود.

 

بیان آزادتر و منعطف‌تر نسبت به رادیو

از اونجایی که تولید محتوای پادکست و نحوه ادیت و … کاملا با سلیقه پادکست‌ساز انجام میشه، پادکست از چهارچوب‌ها و قوانین معمول برنامه‌سازی رادیو تبعیت نمی‌کنه و علاوه بر اون بیان آزادتری نسبت به رادیو داره.